Misafir Öğrenciler Protokolü Ziyaret Etti

Orjinal Resim

Çorlu Belediyesi tarafından 6'ncısı düzenlenen Çocuk Festivali'ne katılan öğrenciler protokol ziyaretlerinde bulundu.


Arnavutluk, Arjantin, Endonezya, Kırgızistan, Makedonya, Meksika, Polonya, Rusya, Slovakya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden gelen misafir öğrenci ve öğretmenlerinden oluşan heyet ilk olarak Çorlu Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü'yü ve akabinde Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç'ı makamlarında ziyaret etti.


Misafir heyet son olarak Çorlu Belediyesi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. 11 ülkeden gelen misafirlerin katılımıyla meclis toplantı salonunda bir toplantı düzenlendi.


6. Çocuk Festivali'ni gerçekleştirmekten dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Baysan, "Dünya'nın farklı bölgelerinde iyiliği, mutluluğu ve barışı sağlayacak olan çocuklardır. O bakımdan çocuklara ne kadar önem versek azdır. O yüzden Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan'ı çocuklara armağan etmiştir. Öncelikle öğretmenlerimize ve ailelerimize teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki önümüzdeki seneler yine buluşacağız. Belki ileride büyüyünce meslek sahibi olarak ülkemize gelirsiniz. Hepinizin alınlarından öpüyorum, ailelerinize ve okul arkadaşlarına selamlar gönderiyorum," dedi.


Daha sonra Başkan Baysan ve misafir heyetler birbirlerine hediyeler takdim ettiler. Toplantının sonunda Kırgızistan ve Polonya'dan gelen öğrenciler enstrümanlarıyla ülkelerinin ulusal müziklerini seslendirdiler.

 

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    24.04.2015 14:35:36
  • Okuma Sayısı
    489

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l