Aslanspor´dan Başkan Baysan´a Ziyaret

Çorlu Aslan Spor U-17 Takımı sporcu ve teknik heyetsorumluları Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde yapılan müsabakalar sonucu Tekirdağşampiyonu olarak Çanakkale'de düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hakkazanan Çorlu Aslan Spor futbolcuları ile teknik sorumlular Erhan Kaygusuzoğluve Ömer Belgin başkanlık makamında Başkan Baysan ile bir araya geldi.

Heyet, takımın yaptığı müsabaka ve faaliyetler hakkındaÇorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı bilgilendirirken; Başkan Baysan ÇorluAslan Spor U-17 takımına Çanakkale'de gerçekleştirilecek şampiyonada başarılardiledi. Kulübün antrenör ve oyuncuları günün anısına Başkan Baysan'a takımformasını hediye ettiler.

1.04.2015 11:08:29