Bulgaristan Heyeti´nden Başkan Baysan´a Ziyaret

Bir program münasebetiyle Türkiye'de bulunan belediye başkanları, akademisyen ve iş adamlarından oluşan heyet Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı ziyaret etti.

Stara Zagora Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Belediyeler Birliği Başkanı Prof. Dr. İvan Varlyakov, Tunca Belediye Başkanı Görgi Görgiev, Kromovgrad Belediye Başkanı Sebihan Mehmet, Karnobat Belediye Başkanı Görgi Dimitrov, Kriçim Belediye Başkanı Atanas Kalçev, Parvomay Belediye Başkanı Angel Papazov, Sadovo Belediye Meclis Başkanı Görgi Bukov ve iş adamları heyeti Başkan Baysan ile bir araya geldi.

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci ile HÖH Trakya Sorumlusu ve Çorlu Belediye Meclis Üyesi Güner Çetin'in de hazır bulunduğu ziyarette iki komşu ülke arasında ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

23.03.2015 11:00:58