2015 Yatırım Programları Planlanıyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çorlu Belediyesi'nin işbirliğiyle 2015 yılında hayata geçirilecek projeler masaya yatırıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Şefik Yazan, Danışman Neşat Erdoğan, Fen İşleri Daire Başkanı Oktay Çolpan ve Emlak İstimlak Daire Başkanı Yüksel Özdal, 2015 yılında yapılacak çalışmaları değerlendirmek amacıyla Çorlu'da ziyaretler gerçekleştirdi. Başkanlık makamında yapılan toplantıda devam eden çalışmalar masaya yatırıldı ve gerçekleştirilecek olan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Çorlu'daki çalışmalarını yerinde inceleyen Genel Sekreter Yazan ve beraberindeki heyet,  Çorlu'dan sonra Ergene ve Muratlı belediyelerini de ziyaret edecekler.

5.03.2015 13:07:03