Personele Temel İlkyardım Eğitimi Verildi

İşyerlerinde iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması, mevcut sağlık ve güvenlik şartlarının iyileştirilmesi için işveren ve çalışanların görev, yetki, sorumluluk, hak ve yükümlülüklerini düzenleyen 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanunu kapsamında Çorlu Belediyesi personeline ilkyardım eğitimi verildi.

Eküp İlkyardım Eğitim Merkezi eğitmeni Damla Efeoğlu tarafından verilen "Temel İlkyardım Eğitimi"  kapsamında insan vücudu ile ilgili temel bilgiler, genel ilkyardım bilgileri, hasta/yaralının ve olay yerinin değerlendirilmesi, kanamalarda, yaralanmalarda, yanık, donma ve sıcak çarpmalarında, kırık, çıkık ve burkulmalarda, bilinç bozukluklarında, zehirlenmelerde, hayvan ısırmalarında, göz, kulak ve buruna yabancı cisim kaçmasında, boğulmalarda, olay yerinde müdahale halinde uygulanabilecek ilkyardım teknik ve uygulamaları katılımcılara aktarıldı.

4.03.2015 10:24:47