Baysan´dan "Ekmek İsraf Etme" Kampanyasına Destek

Çorlu Toprak Mahsulleri Ofisi Tekirdağ Şube Müdürü Yaşar Fidancı, Toprak Mahsulleri Ofisi Çorlu Ajansı Amiri Hakkı Ağzıbüyük ve TMO personeli Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı makamında ziyaret etti.

2013 yılında düzenlenen "Ekmek İsraf Etme" kampanyasının tanıtımına verdiği destekten dolayı teşekkür eden Fidancı, aynı kampanyanın bu yıl da yapılacağını belirtti. Söz konusu kampanya sayesinde günlük 7,8 milyon TL ve yıllık olarak da 2,8 milyar TL tasarruf sağlandığını ifade eden Fidancı, ekmek tasarrufunun ülke ekonomisine büyük fayda sağladığını söyledi. Bilinçli ve ekonomik ekmek tüketimi konusunda kamuoyunun bilgilendirilmesinin önemine dikkat çeken Fidancı, bu kapsamda hazırlanmış olan afiş, bilboard ve pankartların cadde ve meydanlara asılması konusunda yardım istedi.

Ekmek tasarrufu konusunda günlük hayatında da dikkat ettiğini ifade eden Başkan Baysan, kampanyaya her türlü desteğin verileceğini belirtti.

3.03.2015 14:54:48