ÇBSK Güreş Takımından İzmir Çıkarması

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü İzmir Gaziemir'de yapılan Büyük Kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonası'ndan madalyalarla döndü.

Gaziemir Kapalı Spor Salonu'nda yapılan müsabakalar sonucunda 48 kilogramda Aysun Erge 2'nci, 48 kilogramda Aynur Erge 3'ncü ve 55 kilogramda Mehlika Öztürk 3'ncü oldu. Şampiyonanın sonunda dereceye giren sporculara madalyaları takdim edildi. Çorlu'yu başarıyla temsil eden sporculara Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı ve Güreş Antrenörü Fatih Kobal da eşlik etti.

Öte yandan Yalova'da yapılan Genç Bayanlar Türkiye Şampiyonası'nda 44 kilogramda Türkiye 1'ncisi olan Emine Çataloğlu, 18-19 Mart tarihlerinde Slovakya'da yapılacak turnuvada Türkiye'yi temsil edecek.

3.03.2015 11:36:54