Çorlu Kent Konseyi Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Orjinal Resim

Çorlu Kent Konseyi 2015 Ocak dönemi genel kurul toplantısı yapıldı.


Çorlu Belediyesi Eğitim ve Seminer Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Çorlu Kent Konseyi genel kurul üyeleri katılırken gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantıda açılış konuşmasını Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur yaptı. Başkan Cesur yaptığı konuşmasında bireyleri yaşadıkları kente olan sorumluluklarını yerine getirmek adına kent konseyi çatısı altında gönüllü çalışanlar olarak birleşmeye davet etti.


Gündemin 4. maddesinde Çorlu Kent Konseyi Gençlik Meclisi Çalışma Yönergesi görüşüldü. Çorlu Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Güney Haris Şahin tarafından sunumu yapılan yönerge, yapılan oylama sonucunda oybirliği ile kabul edildi.


Toplantının meclis ve çalışma grupları sunumları bölümünde Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi çalışmaları ve projeleri hakkındaki bilgilendirme Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkan Yardımcısı Şefika Koca tarafından yapılırken, Çorlu Kent Konseyi Engelliler Meclisi çalışmaları ve projeleri hakkındaki bilgilendirme ise Çorlu Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz tarafından gerçekleştirildi.


Daha sonra Çorlu Kent Konseyi Çevre ve Sağlık Çalışma Grubu Başkanı Doç.Dr.Füsun Ekmekyapar tarafından bölgemizde çevre sorunları ve çözüm önerileri konulu kapsamlı sunum yapıldı.


Çorlu Kent Konseyi 2015 Ocak Dönemi Genel Kurul Toplantısı, Çorlu Kent Konseyi Engelliler Meclisi'nce geçtiğimiz ay gerçekleştirilen tavla turnuvasında dereceye giren yarışmacılara ödüllerinin Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, Çorlu İlçe Emniyet Amiri Murat Sevgi, Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur ve Çorlu Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Yrd.Doç.Dr.İ.Feda Aral tarafından verilmesiyle son buldu.

 

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    29.01.2015 14:23:21
  • Okuma Sayısı
    2438

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l