Evde Bakım Çalışmaları Trakya Kalkınma Ajansı Tarafından İnceleniyor

Çorlu Belediyesi, Çorlu Toplum Sağlığı Merkezi ve Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün ortak yürüttüğü evde bakım hizmeti projesine uzmanların gözetiminde devam ediliyor.

Çorlu Belediyesi tarafından hazırlanan ve Trakya Kalkınma Ajansı 2013/2014 yılı Sosyo-Ekonomik Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında başarılı bulunan "Evde Bakım Hizmeti Projesi"nde eğitimler tamamlanarak bakıma muhtaç kişilere evde bakım hizmeti verilmeye başlandı.

Trakya Kalkınma Ajansı uzmanlarından Cenap Püsküllü ve Necmi Gündüz'ün katılımı ile gerçekleştirilen düzenli inceleme ziyaretlerinde Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı'nın başkanlığında proje ekibinden Strateji Geliştirme Uzmanı Serpil Haraç, Jeodezi ve Fotogrametri / Endüstri Mühendisi Serkan İzgi, Anadepo sorumlusu Aygün Recep Ömürveren, Mimar Ceyda Özcan Çağlar, Kültür ve Sosyal Hizmetler Görevlisi Oral Melleç ve Sosyolog Meltem Cerşit hazır bulundu.

27.01.2015 13:57:36