Milletvekili ve Başkanlardan Baysan´a Ziyaret

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altay, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı ziyaret etti. Söz konusu ziyarette CHP Çorlu İlçe Başkanı Adnan Kum ve başkan yardımcıları da hazır bulundu.

Başkanlık makamında yapılan görüşmede Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve 11 ilçe belediyesinin çalışmaları ve gerçekleştirilecek ortak projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Birlik ve beraberlik içerisinde geçen toplantının ardından Başkan Baysan, milletvekili ve belediye başkanlarını restore edilen tarihi belediye binasını gezdirerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Misafir heyet binanın iç dekorasyonunu ve eski fotoğraf sergisini büyük bir ilgiyle incelediler. Başkan Baysan, Çorlu'nun geçmişinden ve sosyal hayattan kesitler sunan eski fotoğrafların hikayelerini anlattı.

24.01.2015 11:54:29