Tarihi Belediye Binasının Bahçesi Yeşillendiriliyor

Çorlu Belediyesi tarafından restore edilen tarihi belediye binasının bahçesinde yeşillendirme çalışması yapılıyor.

Restore edilen tarihi belediye binasının çevre düzenlemesinin yapılmasının ardından bahçeye çiçek ekilmeye başlandı. Ayrıca toprak zemine Park ve Bahçeler Müdürlüğü tesislerinde üretilen çimler serilmeye başlandı. Tarihi belediye binasının bahçesine güzel bir görüntü kazandıran yeşillendirme çalışması vatandaşlar tarafından beğeniyle karşıladı.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci, tarihi belediye binasında ve bahçesinde incelemelerde bulundu.

1903 yılından 1989'a kadar Çorlu Belediyesi'ne ev sahipliği yapan tarihi bina, son hazırlıkların tamamlanmasının ardından hizmete sunulacak.

26.12.2014 15:43:20