Altınordu U16 Seçmeleri Çorlu´da Yapıldı

Altınordu Futbol Yatırımları A.Ş. tarafından düzenlenen Altınordu Trakya Cup, 13 Aralık 2014 Cumartesi günü Çorlu Belediyesi Şehir Stadı'nda gerçekleştirildi.

Çorlu Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen Altınordu U12 turnuvasına 2001-02-03 ve sonrasında doğan futbolculardan oluşan 10 takım katıldı. 20'şer dakika tek devre olarak yapılan 36 maçın ardından gelecek vaadeden futbolcular tespit edildi.

Turnuvanın sona ermesinin ardından Altınordu Trakya Futbolcu İzleme Sorumlusu Biray Sadık, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı makamında ziyaret etti. Çorlu'da çok sayıda yetenekli futbolcunun yetiştiğini ve turnuvanın son derece verimli geçtiğini ifade eden Altınordu Trakya Futbolcu İzleme Sorumlusu Biray Sadık, Başkan Baysan'a spora, sporculara verdiği destek ve yeni modern tesisler kazandırmasından dolayı teşekkür ederek Altınordu futbol takımının formasını hediye etti.

Altınordu Trakya Futbolcu İzleme Sorumlusu Biray Sadık ve beraberindeki teknik heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Baysan, onlara çalışmalarında başarılar diledi.

15.12.2014 14:01:01