Kaymakam Levent Kılıç Aşevi´ni Ziyaret Etti

Orjinal Resim

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Habip Korkmaz, Çorlu 1. Ağır Ceza Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Özçelik, Çorlu Belediyesi Aşevi'ni ziyaret etti.

Kaymakam Kılıç, Başsavcı Korkmaz ve 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Özçelik'e Aşevi'nin mutfak, bulaşıkhane, soğuk hava depoları, sevkiyat alanı ve kurban kesim yerini gezdiren Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başkan Baysan, "Aşevi Çorlumuzun önemli ihtiyaçlarından biriydi. Biz de geçtiğimiz dönem Aşevi'ni yaparak hizmete sunduk. Burada pişen yemekler, yardım edilen vatandaşlar teşhir edilmeden, geleneklerimizde de kabul gördüğü gibi bir elin verdiğini öbür elin görmeyeceği şekilde, ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine götürüp teslim ediliyor. Yardımlaşma ve dayanışma hem kültürümüzde, hem de dinimizde önemli bir yere sahiptir.  Pek çok hayırsever vatandaşımız Aşevi'ne bağış yaparak hizmetlerimize katkıda bulunuyor. Her gün ortalama 900 kişiye günde iki öğün yemek veriyoruz. Aşevi'nde görevli uzman personel tarafından, gıda mühendisi gözetiminde, steril bir ortamda, her türlü hijyen unsurları gözetilerek pişirilen yemeklerden numuneler alınıp sıcaklık ölçümü yapıldıktan sonra sefer taslarına doldurularak servis aracına yükleniyor. Daha sonra dağıtımda görevli personel tarafından Çorlu'nun çeşitli mahallelerinde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine götürülerek teslim ediliyor. Her serviste dolu sefer tasları bırakılırken, bir önceki serviste bırakılan boş sefer tasları toplanarak bulaşıkhaneye götürülüyor," dedi.

Aşevi'ni ziyaret eden Kaymakam Kılıç, Başsavcı Korkmaz ve 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Özçelik, görevli personelden yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    30.10.2014 15:16:27
  • Okuma Sayısı
    15

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l