Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun

Orjinal Resim

Türk milletinin en büyük medeniyet abidesi olan Cumhuriyet'imizin 91. kuruluş yıldönümünü, büyük bir sevinç ve mutluluk içinde kutluyoruz.


Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından başlatılan Kurtuluş Savaşı, millet olarak gerçekleştirilen mücadelelerin ardından kazanılmış ve modern Türkiye Cumhuriyeti kurulmuştur. Ulusumuzun milli mücadelesi Cumhuriyet'imizin kuruluşuyla tarihin altın sayfalarında yerini almıştır. 91 yıl önce bu büyük devrimi gerçekleştiren Türkiye Cumhuriyeti, gelişmiş ülkeler arasındaki yerini almıştır.


Dünya'da yaşanan olaylar Atatürk ve silah arkadaşlarının başlattığı modernleşme ve kalkınma projesinin ne kadar önemli olduğunu bir kez göstermiştir. Bu nedenle halkımız bugünlere nasıl gelindiğini unutmamalı, birlik ve beraberliğini sürdürmelidir. Türkiye Cumhuriyeti'ni korumak, yüceltmek, gelecek nesillere taşımak ve çağdaş bir toplum haline gelmek için yılmadan mücadele etmeliyiz. Geleceğimizin teminatı "Yurtta Barış Dünya'da Barış" anlayışının hakim olduğu Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürk ilkelerine bağlı yeni nesillerdir.


Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi minnet ve şükran ile anıyorum.


Ünal BAYSAN
Çorlu Belediye Başkanı

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    28.10.2014 22:18:25
  • Okuma Sayısı
    40

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l