Cumhuriyet Bayramı Çelenk Sunma Töreni Gerçekleştirildi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı kapsamında çelenk töreni düzenlendi.

Atatürk Meydanı'nda gerçekleştirilen törende Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Tahir Bekiroğlu ve Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Cumhuriyet Başsavcısı Habip Korkmaz, Jandarma İlçe Komutanı Yüzbaşı Serkan Gürzsoy, Çorlu Emniyet Müdürü İsmail Dinçer Öğüt, Çorlu Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, CHP Çorlu İlçe Başkanı Adnan Kum, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı İsmet Albayrak, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşların katıldığı çelenk töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla son buldu.

28.10.2014 14:57:27