Temizlik İşleri Müdürlüğü Kurban Bayramına Hazır

Kurban Bayramında müftülük onaylı kesim yerlerinin oluşturulması, kurban atıklarının toplanması ve imha alanlarına götürülmesi amacıyla Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından mahalle muhtarlarıyla toplantı yapıldı.

Yapılan toplantıda denetimlerin sıklaştırılması ve düzenin daha iyi olması gerektiğini belirten Temizlik İşleri Müdürü Cahit Kurt, muhtarların katılımıyla belediye hizmetlerinin daha iyi bir şekilde gerçekleştirilebileceğini söyledi. Ayrıca bayram münasebetiyle temizlik faaliyetlerinin arttırılması ve hayvan atıklarının düzenli bir şekilde toplanarak dezenfekte edilmesi yönünde kararlar alındı. Konuyla ilgili olarak muhtarların istek ve önerilerini dinleyen Kurt, yeni mahallelere de temizlik hizmetlerinin hızlı ve etkin bir şekilde götürüleceğini dile getirdi.

Yeni mahallelerde ihtiyaç duyulan çöp konteynırı ve sallama kovaların temin edilerek hizmete sunulması planlanıyor.

26.09.2014 10:54:24