Halk Oyunları Ekibimiz Dulovo Halk Dansları Festivali´ne Katıldı

Çorlu Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, Bulgaristan'ın Silistre iline bağlı Dulovo ilçesinde bu yıl 20'ncisi düzenlenen Türk Halk Dansları Festivali'ne katıldı.

Bulgaristan'ın pek çok şehrinden konuk ekiplerin katıldığı Dulovo Halk Dansları Festivali'nin onur konuğu Çorlu Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu'ydu. Dulovo stadyumunda binlerce soydaşımızın katıldığı organizasyonda Türk bayrağıyla sahneye çıkan Halk Oyunları Topluluğu zeybek, horon, aşık ile maşuk, semah oyunlarını sahneledi. Yarım saatlik bir performans sergileyen Halk Oyunları Topluluğu, izleyenlerin beğenisini kazandı.

Çorlu Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu ayrıca Dobriç merkez, Kilikadı, Karaabdullah, Armutlu köylerinde de gösteriler yaptı. Türk heyeti büyük bir ilgiyle karşılayan soydaşlar, duygulu anlar yaşadılar.

25.09.2014 15:22:11