Başkan Baysan Şahpaz Mahallesi Sakinleriyle Buluştu

Orjinal Resim

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Sarıkurt, Erdoğan Demirci, CHP Çorlu İlçe Başkanı Adnan Kum, TESKİ Çorlu Şubesi Başkanı Selçuk Küçüker ile birlikte Şahpaz Mahallesi'ni ziyaret etti.

30 Mart Yerel Seçimi'nin ardından mahalle statüsüne kavuşan Şahpaz'a giden Başkan Baysan, Mahalle Muhtarı Recep Soydan ve mahalle sakinleriyle buluştu. Mahalle sakinleriyle samimi bir ortamda sohbet eden Başkan Baysan, onların istek ve şikayetlerini de dinledi. Belediyenin çalışmaları ve devam eden projeleri hakkında bilgiler veren Başkan Baysan, şehir merkezinde gerçekleştirilen hizmetlerin bundan sonra yeni mahallelere de götürüleceğini belirtti. Yeni mahallelerin şehir merkezine yakınlığının önemli bir avantaş olduğunu söyleyen Başkan Baysan, bu sayede sorunları da daha kolay çözüleceğini belirtti.

Daha sonra eski okul çamlığı toplu olarak ziyaret edildi. Mahalle sakinlerinin çamlık alanın park olarak düzenlenmesi yönündeki isteği değerlendirilerek yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.


 

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    24.09.2014 14:08:50
  • Okuma Sayısı
    577

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l