Belediyemiz Yeni Mahallelerde Çocuk Oyunları Düzenliyor

Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yeni öğretim yılında öğrencilere moral vermek amacıyla çocuk oyunları ve gösterileri düzenlendiler.

2014-2015 öğretim yılının başlaması münasebetiyle Çorlu'nun yeni mahallelerinden Seymen ve Türkgücü'ndeki ilköğretim okullarında çocuk oyunları düzenlendi. Daha önce Çorlu Belediyesi ramazan şenliklerinde çeşitli gösteriler yapan Volkan Yürük, bu sefer Seymen ve Türkgücü'nde ilk ve ortaokul öğrencileriyle buluştu. Çocuk animasyonları, şovlar, illizyon, jonglör ve palyaço gösterileri izleyen öğrenciler unutamayacakları anlar yaşadılar. Şovmen Volkan Yürük'ün söylediği çocuk şarkılarına eşlik ederek dans eden öğrenciler gönüllerinde eğlendiler.

Söz konusu etkinlikte pekçok öğrenci hayatlarında ilk defa çocuk oyunları ve gösterilerini izleme imkanı buldu. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün organizasyonuyla düzenlenen etkinlikler önümüzdeki günlerde de devam edecek.

22.09.2014 16:27:32