Gaziler Günü´nü Kutladık

19 Eylül Gaziler Günü tüm yurtta olduğu gibi Çorlu'da da tören ve etkinliklerle kutlandı.

Atatürk Meydanı'nda gerçekleştirilen kutlama töreninde Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Tahir Bekiroğlu, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çorlu Şubesi Başkanı Burhanettin Binnaz Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Daha sonra  Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çorlu Şubesi Başkanı Burhanettin Binnaz günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.

Törende siyasi partilerin ilçe başkanları, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, resmi kurumların temsilcileri, muhtarlar, gaziler ve basın mensupları da hazır bulundu.

19.09.2014 10:15:53