30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Orjinal Resim

Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 92. yıl dönümünde 30 Ağustos Zafer Bayramı yurt genelinde olduğu gibi Çorlu'da da çeşitli tören ve etkinliklerle coşku içinde kutlandı. 
30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle düzenlenen etkinlikler, Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni ile başladı. Kaymakamlık, 5. Kolordu Komutanlığı ve Çorlu Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtı'na konulmasının ardından tebrikat töreni için Kaymakamlık binasına geçildi. Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen törende Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Tahir Bekiroğlu ve Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan; resmi kurum, askeri erkân, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin tebriklerini kabul etti. 
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı Omurtak Caddesi'nde yapılan etkinlikler ile devam etti. Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Tahir Bekiroğlu ile Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, tören aracı ile halkı ve tören kıtalarını selamladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması ve şiirlerin okunmasının ardından Çorlu Belediyesi Halk Oyunları Ekibi halk oyunları gösterisi sergiledi. Halkın büyük bir ilgi ve katılım gösterdiği Zafer Bayramı etkinlikleri askeri bandonun çaldığı askeri marşlar eşliğinde yapılan geçit töreni ile son bulurken tören sonrası Çorlu Belediyesi giriş fuaye alanında günün anısına düzenlenen fotoğraf sergisi ziyaret edildi.
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri Askeri Bando'nun Cumhuriyet Parkı'nda vereceği halk konseri ile devam edecek. Çorlu Belediyesi ile 5. Kolordu Komutanlığı'nın işbirliğiyle düzenlenecek Askeri Bando Konseri, 30 Ağustos 2014 Cumartesi günü saat 20:30'da Cumhuriyet Parkı etkinlik alanında gerçekleştirilecek.


 

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    30.08.2014 11:52:23
  • Okuma Sayısı
    135

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l