30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun

Orjinal Resim

Milli mücadelemizin zaferle perçinlenerek ülkemizin düşman işgalinden kurtarıldığı ve ulusal bağımsızlığımızın kazanıldığı 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Savaşı'nın 92. yıldönümünde Zafer Bayramımızı büyük bir coşku ve onur ile kutluyoruz.

Hazırlanış, uygulanış ve sonuçlarıyla Türkiye Cumhuriyet tarihi kadar dünya tarihinde de önemli bir yer tutan ve bir milletin kaderini tayin edecek olan bu savaşa Türk milleti tüm kararlılığı ile topyekun girmiştir. Her şeyin bittiği sanılan bir dönem ve çok zor koşullar altında milletin yüce azmi ile düşman orduları vatan toprağından atılmış ve tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun yolu açılmıştır. Türk ulusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün açtığı çağdaş uygarlık yolunda kararlı yürüyüşüne sonsuza kadar devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zaferi'nin 92. yıldönümünde tüm halkımızın Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor; Yüce Önder Atatürk'ü, değerli silah arkadaşlarını ve kurtuluş savaşımızın isimsiz kahramanlarını saygıyla anıyorum.

 

Ünal BAYSAN
Çorlu Belediye Başkanı

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    29.08.2014 15:58:48
  • Okuma Sayısı
    35

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l