Çorlu Futbol Kulübü´nün Yeni Yönetiminden Başkan Baysan´a Ziyaret

Çorlu Futbol Kulübü'nün yeni yönetimi Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Daha önce "Çorlu Aslanspor" adıyla faaliyet gösteren ve "Çorlu Futbol Kulübü Spor Derneği" adını alan kulübün Başkanı Nevzat Ballı, yönetim kurulu üyeleri Yaşar Yılmaz, Ali Yerci, Selahattin Er, Murat Keçeci, Polat Perçinoğlu, Tuncay Elbüken, Ersan Peyami Safa, Erhan Gaygusuzoğlu, Yusuf Gümüş ve Faruk Katrancı, Başkan Baysan'ı makamında ziyaret etti. Çorlu Belediyesi'nin yerel spor kulüplerine verdiği destekten dolayı teşekkür eden kulüp yöneticileri, yeni sezonda daha başarılı olmayı hedeflediklerini söylediler.

Çorlu Futbol Kulübü'nün yeni yönetiminin nazik ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan Baysan, onlara yeni sezonda başarılar diledi.

14.08.2014 11:38:00