Bölgemizde Sosyal Huzurun Arttırılması Projesinin Protokolü İmzalandı

Çorlu Belediyesi, Çorlu Toplum Sağlığı Merkezi ve Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile birlikte Trakya Kalkınma Ajansı'nın 2013-2014 yılı Sosyo-Ekonomik Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında hazırlanan "Bölgemizde Sosyal Huzurun Arttırılması" adlı ortak projenin hayata geçirilmesine yönelik protokol imzalandı.

Protokol imza toplantısında Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, proje ortakları Çorlu Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Tabibi / İlçe Sağlık Müdürü Nurcihan Yıldırım Başkent, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz, Proje Koordinatörü Çorlu Belediyesi Strateji Geliştirme Uzmanı Serpil Haraç hazır bulundu. Bölgemizde Sosyal Huzurun Arttırılması projesi kapsamında protoko+l imzalayan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve  TRAKYAKA Genel Sekreteri Mahmut Şahin, projenin hayırlı olması dileğinde bulundular.

Hazırlanan proje kapsamında; bölgemizde sosyal ve ekonomik yönden korunmaya ihtiyaç duyan kadınların girişimcilik düzeylerinin arttırılarak istihdam seviyesinin yükseltilmesi ile evde bakıma muhtaç kişilerin "evde bakım" hizmetlerinin yerine getirilerek yaşam kalitelerinin yükseltilmesi hedefleniyor.

13.08.2014 14:17:03