Sami Levi´den Coşkulu Konser

Çorlu Belediyesi 5. Kültür ve Sanat Festivali'nin 3. gününde Türk pop müziğinin sevilen seslerinden Sami Levi sahne aldı.

Geçtiğimiz yıllarda kendine has tarzıyla geniş bir dinleyici kitlesine ulaşan Sefarad grubunun solistliğini yapan Sami Levi, Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Cumhuriyet Parkı'nda düzenlenen konserde Çorlulu müzikseverlerle buluştu. Sefarad grubunun şarkılarının yanısıra Balkan, Ege, Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu yörelerine ait türküleri de seslendiren Sami Levi, dansları ve sahne şovlarıyla izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı. Sami Levi'ye söylediği şarkılarda eşlik eden müzikseverler, bulundukları yerlerde dans ederek eğlendiler.

Konserin sonunda Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı, Sami Levi'ye çiçek takdim etti.

1.08.2014 15:05:15