Bayramlaşma Töreni Gerçekleştirildi

Çorlu'da Ramazan bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Çorlu Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Tekirdağ Milletvekilleri; Emre Köprülü ve Özlem Yemişçi, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Dinçer Öğüt, TESKİ Genel Müdürü Halim Orta, Çorlu Müftüsü Adem Gülmek, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, basın mensupları ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde birlik ve beraberlik içerisinde geçen bayramlaşma merasiminin ardından Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Tekirdağ Milletvekilleri; Emre Köprülü ve Özlem Yemişçi, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Dinçer Öğüt, TESKİ Genel Müdürü Halim Orta, Çorlu Müftüsü Adem Gülmek, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri Çorlu Huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

28.07.2014 11:22:17