Ramazan Bayramı Kutlu Olsun

Toplumumuzda ve kültürümüzde büyük bir önemi olan Ramazan Bayramını kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma bilincinin şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Ne yazık ki İslam dünyası mübarek Ramazan ayına acı ve göz yaşlarıyla girmiştir. Filistin'de yapılan katliamlar, komşularımız Suriye ve Irak'taki iç savaş ülkemizde ve tüm İslam aleminde infiale sebebiyet vermiştir. Bizlere düşen görev, zor durumda olanların yanında yer almak ve yaşanan felaketlerin ülkemize yayılmaması için gerekli önlemleri almaktır.

Yardımlaşma ve dayanışmaya her zamankinden fazla ihtiyaç duyduğumuz böylesine sancılı bir dönemde Ramazan Bayramının, halkımızın birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmesini diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta yurttaşlarım olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını en samimi duygularla kutluyorum. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.

Ünal BAYSAN
Çorlu Belediye Başkanı