Vali Yerlikaya ve Kaymakam Doğan Aşevi´nde İftara Katıldı

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya ve Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Çorlu Belediyesi Aşevi'nde iftar programına katıldı.

Çorlu Belediyesi Aşevi'nde Ramazan ayının 28. akşamında Kızılay Çorlu Şubesi'nin katkılarıyla verilen iftar yemeğine Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, belediye başkan yardımcıları, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Dinçer Öğüt, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Dodurka, Kızılay Çorlu Şubesi Başkanı Selime Dodurka ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu yemeğe 1.200'den fazla vatandaş katıldı. Ramazan ayının ruhuna uygun olarak birlik ve beraberlik içerisinde yenilen iftar yemeği okunan dualarla son buldu.

İftar yemeği öncesinde Başkan Baysan, Vali Yerlikaya ve Kaymakam Doğan'a Aşevi'nde mutfak, soğuk hava depoları, kuru gıda deposu, bulaşıkhane ve sevkiyat bölümünü gezdirerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

26.07.2014 11:58:32