Gölbaşı Gençlik Parkı Ramazanda Bir Başka Güzel

Çorlu Belediyesi tarafından hizmete sunulan Gölbaşı Gençlik Parkı, Ramazan ayında canlılık kazandı.

Gölbaşı Parkı'na giden vatandaşlar aileleriyle birlikte orucunu açıyor, doğal ve huzurlu bir ortamda istirahat etmenin mutluluğunu yaşıyor. Her akşam göletin üzerindeki iskeleler, kamelyalar ve çim alanlar insanlarla dolup taşıyor. Aileler huzurlu bir ortamda vakit geçirirken çocuklar da oyun alanlarında gönüllerince eğleniyor, park alanında yaşayan tavşan, kaz ve ördeklere yem vererek sevimli dostlarıyla tanışıyor. Mangal yerlerinde pişirdikleri yemeklerle oruçlarını açan vatandaşlar, aynı ortamda bulunan diğer vatandaşlarla azıklarını paylaşarak Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu yaşatıyor.

Vatandaşlar doğal göleti çevreleyen parkurda yürüyüş yapma ve kondisyon aletlerinde spor yapma imkanı da buluyor.

24.07.2014 15:38:41