Asfalt Çalışmalarımız Samanyolu ve Akay Sokaklarında Devam Ediyor

Orjinal Resim

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 5 numaralı minibüs güzergahı üzerinde bulunan Çobançeşme Mahallesi Samanyolu ve Akay sokaklarında asfalt çalışması başlattı.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan çalışma sonucunda Samanyolu ve Akay sokaklarında iş makineleriyle balast malzeme ve alt temel tuvanen malzeme ile dolgu yapılmak suretiyle bu yollardaki temel tabakası oluşturuldu. Yollların yüzeyinde silindirler ile sıkıştırma işlemi uygulandıktan sonra Çorlu Belediye Şantiyesi'nde bulunan tam otomasyonlu plentte üretilen ve laboratuvar testlerinden geçirilen yüksek kalitede asfalt, finişer makinesi ile serilmeye başlandı. Toplam uzunluğu 760 metre olan güzergahta yaklaşık 1.600 ton asfalt serimi yapılması öngörülüyor.

Cumhuriyet Parkı'nın hizmete girmesi, Bülent Ecevit Bulvarı'nın yapımı ve 5 numaralı minibüs güzergahına dahil edilmesiyle birlikte giderek işlerlik kazanan bu yolda, asfalt çalışmalarının Ramazan Bayramına kadar tamamlanması hedefleniyor.

Asfalt çalışmalarını yerinde takip eden Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, Fen İşleri Müdürlüğü'nün 2014 yılı programı doğrultusunda yol yapım ve asfaltlama çalışmalarına ara verilmeksizin devam edileceğini belirtti.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    23.07.2014 12:34:25
  • Okuma Sayısı
    36

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l