Çorlu Kent Konseyi´nden Başkan Baysan´a Ziyaret

Orjinal Resim

 Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur ve yürütme kurulu üyeleri Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı ziyaret etti.


28 Haziran tarihinde yapılan genel kurul neticesinde göreve gelen yeni yürütme kurulu üyeleri ile birlikte Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'a nezaket ziyaretinde bulunan Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur, yeni dönemde yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Kent konseylerinin şehir yaşamında, sürdürülebilir kalkınma, çevre duyarlılığı, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, yönetimde saydamlık, hesap sorma - hesap verme, katılım, yönetişim ilkelerinin hayata geçirilmesi, sivil toplumun güçlendirilmesi, çocukların - gençlerin - kadınların ve  engellilerin toplumsal yaşamdaki etkinliklerini arttırmayı amaçladığını belirterek, Çorlu Kent Konseyi'nin de bu doğrultuda çalışmalar gerçekleştireceğini belirtti.


Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Baysan, Kent Konseyi'nin yeni yönetimini tebrik ederek, "Çorlu Belediyesi olarak Kent Konseyi'nin faaliyetlerine önem veriyoruz. Gönüllülük ve demokratik katılıma dayalı bu önemli yapıya geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi aynı kararlılıkla destek olmaya devam edeceğiz," dedi.


Ziyarette Çorlu Kent Konseyi Genel Sekreteri Erman Yılmaz, Yürütme Kurulu Üyeleri İlhan Kurt, Mehtap Petek, Hasan Öztürk, Ahmet Kulaksızoğlu, Mustafa Yavuz ve Aytuğ Yılmaz hazır bulundu.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    23.07.2014 12:24:14
  • Okuma Sayısı
    55

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l