Başkan Baysan Restorasyon Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, restorasyon çalışmaları tamamlanma aşamasına gelen tarihi belediye binasına giderek incelemelerde bulundu.

1903 yılından 1989'a kadar Çorlu Belediye hizmet binası olarak hizmet veren ve yakın bir zamana kadar çeşitli resmi kurumlar tarafından kullanılan Tarihi Belediye Binasında yürütülen restorasyon çalışmaları kapsamında binada yeni tesisat kuruldu, duvar çizimleri yapıldı, yeni kapılar takıldı, zemin döşemeleri yenilendi ve dış cephesi boyandı. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Baysan, belediye personeli ve yüklenici firmanın yetkililerinden bilgiler aldı.

Tarihi belediye binası restorasyon çalışmaları tamamlandıktan sonra Çorlu Belediyesi tarafından hizmete sunulacak.

22.07.2014 15:32:35