Diktaş Yağ Sanayi Aşevi´nde İftar Yemeği Verdi

Çorlu Belediyesi Aşevi'nde Ramazan ayı münasebetiyle her akşam 1.200'den fazla vatandaşa iftar yemeği veriliyor.

7'den 70'e Türkiye'nin pek çok farklı ilden Çorlu'ya göç etmiş vatandaşların bir araya geldiği iftar yemekleri Çorlu Belediyesi, meslek odaları, dernekler, firmalar ve hayırsever vatandaşların katkıları ile gerçekleştiriliyor. Ramazan ayının 24. akşamın Aşevi'nde verilen iftar yemeği Diktaş Yağ Sanayi'nin katkıları ile gerçekleştirildi. Söz konusu iftar yemeğine Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, TESKİ Genel Müdürü Halim Orta, İşadamı Mehmet Diktaş ve oğlu Orhan Diktaş, Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı Yalçın Bayer, Gazeteci İmambakır Üküş ve basın mensupları da hazır bulundu.

Barış ve sevgi dini İslam'ın mübarek ayı olan Ramazan'nın ruhuna uygun olarak birlik ve beraberlik içerisinde yenilen iftar yemeği, okunan dualarla son buldu.

22.07.2014 11:12:14