Ziraat Odası ve İŞTRAK Aşevi´nde İftar Yemeği Verdi

Sevgi ve barış dini olan İslam'ın mübarek ayı Ramazanda, Çorlu Aşevi'nde verilen iftar yemekleriyle birlik, beraberlik ve dayanışmanın güzel bir örneği sergileniyor.

Aşevi'nde verilen iftar yemekleri Ramazan ayının 21. akşamında Çorlu Ziraat Odası, 22. akşamında Trakya İşadamları ve Yöneticileri Derneği'nin (İŞTRAK) katkıları ile gerçekleştirildi. Söz konusu iftar yemeklerinde Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Belediye Başkan Yardımcıları Serhad Çatalkaya, Erdoğan Demirci ve Kemaleddin Avcı, TESKİ Genel Müdürü Halim Orta, Çorlu Ziraat Odası Başkanı Recep Şişman, oda yönetimi, İŞTRAK Başkanı Hakan Abay ve dernek yöneticileri, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Enis Sülün ve mahalle muhtarları da hazır bulundu.

Türkiye'nin 81 ilinden gelen vatandaşların bir araya geldiği iftar yemekleri okunan dualarla son buldu.

21.07.2014 14:32:53