Başkan Albayrak ve Başkan Baysan Belediyenin Çalışmalarını İnceledi

Orjinal Resim

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Park Bahçeler Müdürlüğü üretim tesisleri bünyesinde bulunan şehir mobilyalarının üretildiği marangoz atölyesini, kaynak atölyesini, çiçek, süs bitkisi, fidan üretimi yapılan seraları, mini hayvanat bahçesini ve depoları ziyaret ederek incelemelerde bulundu.


Daha sonra toplu olarak Aşevi'ne gidildi. Aşevi'nde mutfak, bulaşıkhane ve soğuk hava depolarında incelemelerde bulunan ve çalışmalar hakkında personelden bilgiler alan Başkan Albayrak ve Başkan Baysan, iftar yemeğine gelen vatandaşlarla da sohbet etti.


Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve beraberindeki heyete inşaat çalışmaları tamamlanan Santral Kavşağı yeraltı otoparkı ve yarı olimpik yüzme havuzu şantiye alanını gezdiren Başkan Baysan, devam eden projeler hakkında bilgiler verdi.


Devrim Gazetesi'nin düzenlediği iftar yemeğine katılan Başkan Albayrak ve Başkan Baysan, daha sonra Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altay ve beraberlerindeki misafir heyetle birlikte Cumhuriyet Parkı'nda düzenlenen ramazan şenliklerine katıldı. Bir süre etkinlik alanında düzenlenen Göksel Baktagir konserini izleyen misafir heyet, Cumhuriyet Parkı'nda bulunan sanat sokağına giderek Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen el işi sergisini ziyaret etti. Başkan Baysan, Ramazan şenlikleri ve Cumhuriyet Parkı'nda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    12.07.2014 13:50:15
  • Okuma Sayısı
    18

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l