Belediyemiz Bisiklet Park Yerleri Yapıyor

Orjinal Resim

Şehir içi ulaşımını kolaylaştırmaya yönelik çalışmalar yapan Çorlu Belediyesi, bisiklet park yerleri yaparak yeni bir hizmete daha imza attı.

Sağlıklı, ekonomik ve çevre dostu bir ulaşım aracı olan bisikletlerin vatandaşlar tarafından şehir merkezi ve parklarda güvenli bir şekilde park edilebilmesi amacıyla Çorlu Belediyesi tarafından bisiklet park yerleri yapılıyor. Bu kapsamda Cumhuriyet Meydanı'nda 1 adet, Cumhuriyet Parkı'nda 2 adet ve Gölbaşı Gençlik Parkı'nda 1 adet olmak üzere toplam 4 adet bisiklet park yerleri, vatandaşların kolayca ulaşabilecekleri yerlere monte edildi. Uygulamanın başladığı ilk günden itibaren bisiklet park yerleri vatandaşlar tarafından kullanılmaya başlandı. Bisiklet kullanan vatandaşlar bu hizmeti memnuniyetle karşıladılar.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Bilindiği üzere şehir içi toplu ulaşımında bisiklet kullanmak oldukça yaygın. Sağlığa yararlı olduğu herkes tarafından bilinen, motorlu taşıtlara duyulan ihtiyacı azaltan ve bu anlamda hem ekonomik hem de çevre dostu bir ulaşım aracı olan bisikletlerin kullanımını teşvik etmek, ulaşımla ilgili projelerimiz arasında yer alıyor. Bu kapsamda bisiklet park yeri hizmetimizi ilk olarak Cumhuriyet Meydanı, Cumhuriyet Parkı ve Gölbaşı Gençlik Parkı'nda hayata geçirdik. Önümüzdeki süreçte ilçemizde ihtiyaç duyulan diğer bölgelerde de bisiklet park yerleri yaparak hizmete sunmayı planlıyoruz. Çorlumuza hayırlı olsun," dedi.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    3.06.2014 15:05:35
  • Okuma Sayısı
    99

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l