Şehir Stadı Futbol Turnuvasına Ev Sahipliği Yapacak

Türkiye Futbol Federasyonu'nun  Grassroots Çocuk Futbolu Günü münasebetiyle 25 Mayıs'ta düzenleyeceği turnuva ve etkinlikler Çorlu Belediyesi Şehir Stadı'nda gerçekleştirilecek.

UEFA ve üye ülke federasyonları tarafından her yıl düzenli olarak kutlanan "Grassroots Çocuk Futbolu Günü" Türkiye'de 24-25 Mayıs 2014 tarihlerinde düzenlenecek. Bu kapsamda 15 farklı merkezde düzenlenecek olan futbol organizasyonlarına toplam 86 il ve ilçe merkezinde faaliyet gösteren Yıldız Futbolcu Eğitim Merkezlerinde eğitim alan 2002-2003-2004 doğumlu sporcuların katılımıyla kutlama programları gerçekleştirilecek.

Çorlu Belediyesi Şehir Stadı'nda gerçekleştirilecek olan kutlama programında Çorlu, Bağcılar, Tekirdağ, Bayrampaşa, Edirne ve Kırklareli'den gelen sporcuların katılımıyla mini futbol müsabakaları, futbol beceri parkurları düzenlenecek, eğitsel oyunlar oynanacak. Tüm halkımız davetlidir.

22.05.2014 10:19:18