ÇBSK Genç Erkekler Basketbol Takımı Anadolu Şampiyonası´na Katılıyor

Orjinal Resim

2-6 Nisan 2014 tarihleri arasında Çanakkale'de düzenlenen Basketbol Genç Erkekler Marmara Bölge Şampiyonası müsabakaları sonucunda bölge şampiyonu olan ÇBSK Genç Erkekler Basketbol takımı Afyonkarahisar'da düzenlenecek olan Anadolu Şampiyonasına katılıyor.


Anadolu Genç Erkekler Basketbol Şampiyonası'na Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Trabzon Basketbol Spor Kulübü, Vestel Basketbol Spor Kulübü, Eskişehir Gelişim Koleji Spor Kulübü, Manisa Salihli Belediye Spor Kulübü, Samsun Maarif Spor Kulübü, Gaziantep Güney Eğitim Spor Kulübü ve Malatya Yıldızlar Spor Kulübü katılacak. Şampiyonada ilk ikiye giren takımlar Konya'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazanacak.


Anadolu Şampiyonası'nda Marmara Bölgesi'ni temsil edecek olan ÇBSK Genç Erkekler Basketbol takımının oyuncu ve antrenörleri Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı makamında ziyaret etti. ÇBSK Genç Erkekler Basketbol takımının antrenör ve oyuncularını Marmara Bölge Şampiyonu olmalarından dolayı tebrik eden Baysan, onlara Anadalu Şampiyonasında başarılar diledi.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    22.04.2014 10:51:16
  • Okuma Sayısı
    16

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l