5. Uluslararası Çocuk Şenliği Başlıyor

Çorlu Belediyesi'nin geleneksel Çocuk Şenliği, 22-24 Nisan 2014 tarihleri arasında düzenlenecek.

Bu yıl 5'incisi düzenlenen Çocuk Festivali'nde Bulgaristan, Yunanistan ve Gürcistan'dan gelen misafir öğrenciler, önceki yıllarda olduğu gibi Çorlu'daki öğrencilerin aileleri tarafından ağırlanacak. 3 gün sürecek Çocuk Şenliği'nde Çorlulu ve misafir öğrenciler, düzenlenecek etkinliklerde kendi ülkelerinin kültürünü sergileyecek ve halk dansları gösterileri yapacaklar.

5. Çocuk Şenlikleri Programı ise şöyle:

- 22 Nisan 2014 Salı günü saat 18:00'de düzenlenecek "Çocuk Şenliği Yürüyüşü"nde Atatürk Meydanı'nda toplanılarak kortej halinde Cumhuriyet Parkı'na gidilecek. Saat 19:00'da Çorlu Belediyesi Pop Orkestrası konser verecek.

- 23-24 Nisan 2014 tarihlerinde Cumhuriyet Parkı'nda saat 13:00'ten itibaren gün boyunca, yurt dışından gelen misafir ekiplerin ve Çorlu'daki okulların katılımıyla "Çocuk Şenliği" düzenlenecek olup her iki gün saat 19:00'da Çorlu Belediyesi Pop Orkestrası konseri gerçekleştirilecek.

- Hava koşullarının iyi olması halinde Çorlu Belediyesi ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce Cumhuriyet Parkı'nda ana sınıfı çocuklarına yönelik yüz boyama ve oyun parkı etkinliği düzenlenecek.

21.04.2014 11:51:58