Belediye Meclisi´nin 4. Oturumu Gerçekleştirildi

Orjinal Resim
Nisan ayı Çorlu Belediye Meclis Toplantısı'nın son oturumunda Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanarak meclisin onayına sunulan 2014 yılı revize bütçesi değerlendirildi.
 
Belediyenin İtfaiye, Ulaşım Hizmetleri, İşletme ve İştirakler, Hal Müdürlükleri ve Sağlık İşleri Müdürlüğü'nün mezbaha faaliyetleri ve mezarlıkların bakım ve onarım hizmetlerinin Büyükşehir Belediyesi ile TESKİ (Tekirdağ Su Kanalizasyon İşleri İdaresi) hizmet alanları kapsamına dahil edilmesi ve bu doğrultuda ilçe belediyelerinin bütçelerinin revize edilip belediye meclislerince karara bağlanarak büyükşehir belediye meclisine iletilmesi gereği 2014 yılı revize bütçesi hazırlandı.
 
Çorlu Belediye Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanarak meclisin onayına sunulan 2014 yılı revize bütçesi hakkındaki komisyon raporu Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Ayşe Eroğlu tarafından okundu.  
 
2014 yılı revize gelir bütçesi ekonomik sınıflandırmanın 1. düzeyi, fonksiyonel sınıflandırmanın 1. düzeyi ve 2014 yılı revize bütçe finansman programı 3 aylık dönemler 1. düzeyi Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan tarafından tek tek sunuldu. Yapılan oylama sonucunda 2014 yılı revize bütçesi oybirliği ile kabul edildi.
 

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    15.04.2014 17:29:04
  • Okuma Sayısı
    62

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l