Trakya Açık İkili Briç Turnuvası Çorlu´da Gerçekleştirildi

Orjinal Resim

Türkiye Briç Federasyonu'nun Trakya Açık İkili Şampiyonası 12-13 Nisan 2014 tarihlerinde, Çorlu Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Çorlu Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen turnuvaya Türkiye'nin farklı illerinden gelen briç sporcuları katıldı. Turnuvanın açılışı 11 Nisan 2014 Cuma akşamı Çorlu Belediye hizmet binasında bulunan seminer salonunda federasyon temsilcileri ve milli oyuncuların deneyimlerini paylaştıkları bir toplantıyla gerçekleştirildi. Ayrıca vefat eden Çorlulu briç sporcuları Mehmet Bormalı ve Ergin Mandacı da toplantıda anıldı.
Toplantının sonunda Trakya Açık İkili Briç Turnuvası'na verdiği destekten dolayı Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan'a plaket takdim edildi. Kaymakam Doğan, katılımcılar hitaben yaptığı konuşmada Alanya Kaymakamı olduğu dönemde briç sporuyla ilgilenmeye başladığını belirterek, "Briç turnuvalarına ev sahipliği yapmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Türkiye'nin her yerinden gelen sporcuların katılımıyla üst düzey turnuvalar gerçekleştiriliyor. Her geçen yıl ilgi ve katılımın arttığını görüyoruz. Bu turnuvanın düzenlenmesinde büyük emeği olan  Eski Federasyon Başkanı Nafiz Zorlu, eski milli briç sporcularımız Süleyman Kolata ve Coşkun Kesgin'e teşekkür ederim," dedi.

Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan ve Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Serhad Çatalkaya'nın da briç sporcusu olarak katıldığı iki günlük turnuvanın sonunda dereceye giren sporcu ve takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi.

2014 Trakya Açık İkili Turnuvası sonuçları ise şöyle:

Genel Sıralama
1. Kudret Metin - Erdal Olcay Ercan
2. İ. Adnan Ekşioğlu - Tamer Akbulut
3. Coşkun Kesgin - Nafiz Zorlu
4. Serhat Paksoy - İpek Başarır
5. Cemal Narin - Hakan Yıkgeç

Karışık
İsmail Kandemir - Sevil Nuhoğlu

Bayan
Nadide Saltıel - Sevgi Dinçel

Senyör
Mahmut Yergin - Hamit Emen

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    14.04.2014 10:35:28
  • Okuma Sayısı
    46

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l