3 Adet Semt Parkı Halkın Hizmetine Sunuldu

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Muhittin, Kazımiye ve Esentepe Mahalleleri'nde 3 adet semt parkını düzenleyerek halkın hizmetine sundu.

Muhittin Mahallesi Bağlariçi 2. Sokak'ta 1.015,34 metrekare alana sahip Levent Parkı kondisyon alanı, çocuk oyun alanı, oturma dinlenme alanları ve yürüyüş yolları yapılarak hizmete sunuldu. Ayrıca söz konusu parkta 72,51 metrekarelik alana 6 adet fıtness aleti, 180,66 metrekare çocuk oyun alanında 1 adet iki kuleli oyun grubu, 1 adet dörtlü tahterevalli montajı yapıldı. Oyun grupları ve kondisyon alanlarının zeminleri ise 253,17 metrekare kauçukla kaplandı. Ayrıca oturma alanlarına 10 adet renkli ayaklı beyaz bank montajı yapıldı. Park alanına toplam 1431 adet çalı dikildi.

Esentepe Mahallesi'ndeki otopark arkası park alanı 3.986,14 metrekare alan üzerinde kondisyon alanları, çocuk oyun alanları, oturma dinlenme alanları ve yürüyüş yolları ile hizmete sunuldu. Parkta 127,63 metrekarelik kondisyon alanında 14 adet fıtness aleti, 643,81 metrekare çocuk oyun alanına  1 adet iki kuleli komando merdivenli ve 1 adet iki kuleli olmak üzere toplam 2 adet oyun grubu, 1 adet  ikili salıncak,1 adet dörtlü salıncak, 1 adet  ikili tahterevalli, 1 adet  dörtlü tahterevalli montajı yapıldı. Oyun grupları ve kondisyon alanlarının zeminleri 771 metrekare  kauçukla kaplandı. Ayrıca oturma alanlarına 1 adet kamelya ile 11 adet renkli ayaklı beyaz bank montajı yapıldı. Bu parkta toplam 1.826,77 metrekare çim serimi yapıldı ve 273 adet çalı dikilerek yeşillendirildi.

Kazımiye Mahallesi Barbaros Caddesi'nde bulunan 2.770,50 metrekarelik park alanı üzerinde kondisyon alanı, çocuk oyun alanı, oturma dinlenme alanları ve yürüyüş yolları ile düzenleme yapıldı. Parkımızda 93 metrekarelik kondisyon alanına 10 adet fıtness aleti, 198,5 metrekare çocuk oyun alanına 1 adet iki kuleli oyun grubu montajı yapıldı. Oyun grupları ve kondisyon alanlarının zeminleri önümüzdeki günlerde kauçukla kaplanacak. Ayrıca oturma alanlarına 6 adet renkli ayaklı beyaz bank montajı yapıldı.  Söz konusu parkta toplam 255 metrekare çim serimi yapıldı ve 10 adet ağaç ile 681 adet çalı dikildi.

18.12.2013 11:07:12