Ş. T. Yavuzer Caddesi Esnaflarından Baysan´a Teşekkür

Orjinal Resim

Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi'nde faaliyet gösteren esnaflar, verdiği hizmetlerden dolayı Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'a astıkları pankart ile teşekkür ettiler.


Çorlu Belediyesi 2012 yılında 4. etap altyapı çalışmaları kapsamında Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi'nin içme suyu ve kanalizasyon hatlarını yenilemiş ve bu yolda daha önce bulunmayan yağmursuyu tahliye sistemi kurmuştu. Daha sonra Ş. T. Yavuzer Caddesi'nde TREDAŞ ekipleri tarafından elektrik hatları yer altına alınmıştı. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından Çorlu Belediyesi, yürüme ve görme engelli vatandaşlarının kullanımına uygun, estetik bir görünüme sahip yeni kaldırımlar yapmıştı. Son olarak Park ve Bahçeler Müdürlüğü tesislerinde üretilen dev saksılarda yetişen fidanların kaldırımlara konulmasıyla yeşillendirme çalışması yapıldı.


Çorlu Belediyesi'nin verdiği bu hizmetlerden memnuniyet duyan Ş. T. Yavuzer Caddesi'nde faaliyet gösteren esnaflar, hazırlattıkları pankartı yolun üzerine asarak Başkan Baysan'a teşekkür ettiler. Esnaflar astıkları pankartta, "Sn. Dt. Ünal Baysan ve Ekibine caddemize yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz," ifadelerine yer verildi.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    31.10.2013 11:39:26
  • Okuma Sayısı
    405

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l