Gizli Kalemler Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Orjinal Resim

Çorlu Belediyesi, Kadın Sosyal Hayatını ve İnceleme Derneği Çorlu Şubesi (KASAİD) ve Çorlu Kent Konseyi Toplum ve Sosyal Dayanışma Gurubu'nun işbirliğiyle gerçekleştirilen "Gizli Kalemler - Kadınlar Ne İster?" Kompozisyon Yarışması'nın ödül töreni gerçekleştirildi.

Türkiye'nin çeşitli illerinden 79 yarışmacının kompozisyonlarıyla katıldığı yarışmanın sonunda dereceye giren gizli kalemlerin ödüllerini Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve eşi Sevinç Baysan, Belediye Başkan Yardımcıları Serhad Çatalkaya, Erdoğan Demirci, Kemaleddin Avcı, Belediye Meclis Üyeleri; Fatma Gürel, Ayşe Eroğlu, Semanur Özay ve Handan Var, KASAİD Çorlu Şubesi Başkanı Feray Karagöz takdim etti.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan yaptığı konuşmada, "Ben bu yarışmayı düzenleyen KASAİD Çorlu Şubesi, Çorlu Kent Konseyi'ne yarışmaya katılan herkese teşekkür ediyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, yarışmacılar kadın sorunlarını dile getirdiler. Bu yarışmaya gönderilen yazıları daha sonra profesyonel bir editöryal çalışmayla kitap haline getireceğiz. Ünlü sanatçılar Hülya Koçyiğit ve Filiz Akın da kendi yazılarıyla bu kitabın hazırlanmasına katkıda bulunacaklar. Önümüzdeki yıllarda sizlerle daha geniş kapsamlı etkinliklerde bir araya gelebilmeyi diliyorum," dedi.

Gerçekleştirilen ödül töreninde dereceye giren yarışmacılarave tüm katılımcılara çeşitli ödül ve hediyeler verildi.

Dereceye Giren İlk ÜçYarışmacı:

1- Beş Dakika -Yağmur Yüce

2- Çınar Tohumu- Zeynep Ateş

3- Kadınlar Ne İster? - Nazlı Bilgiç

Mansiyonlar:

1- Bir Kadın Ne İster? - Yurdagül Kocataş

2- İncitilen Kadınlarımız - Zeki Aydoğan

3- Kadınlar -Gülşen Doğan

4- Kadınlar Neİster? - Esra Saran Özoğuz

5- Sadakat İster, Ya Sonra - Duygu Engin

6- Niye Gitmiştin Ki Sen - Fatma Akın

7- Kadınlar Ne İster - Aygül Eskici

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    11.03.2013 11:53:42
  • Okuma Sayısı
    537

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l