Vali Yerlikaya Cumhuriyet Parkını Ziyaret Etti

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya ve Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Cumhuriyet Parkını ziyaret etti.

Bir program münasebetiyle Çorlu'ya gelen Tekirdağ Valisi Yerlikaya, Cumhuriyet Parkı'na da bir ziyaret gerçekleştirdi. Vali Yerlikaya'ya Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan da eşlik etti. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve başkan yardımcıları, Vali Yerlikaya ve Kaymakam Doğan'a Cumhuriyet Parkını gezdirerek yapılan çalışmalar ve devam eden projeler hakkında bilgiler verdi.

Dikdörtgen su havuzları, havuzlu meydan, su göledi, kamelyalı istirahat alanları, basketbol-voleybol-tenis kortları, konser alanında incelemelerde bulunan Vali Yerlikaya, Kaymakam Doğan ve Başkan Baysan, Cumhuriyet Parkı'nda bulunan vatandaşlarla da sohbet etti. Daha sonra konser alanının yanında bulunan hizmet binasında misafir heyet ve basın mensuplarına ikramlarda bulunuldu.

22.11.2012 10:58:25