Cumhuriyet Parkında İlk Konseri MFÖ Verdi

Çorlu Belediyesi tarafından hizmete sunulan Cumhuriyet Parkı'nda ilk konseri Mazhar-Fuat-Özkan grubu verdi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramında halkın hizmetine sunulan Cumhuriyet Parkı'nda 1 Kasım Çorlu'nun Kurtuluş Bayramında açılış töreni gerçekleştirildi. Açılış töreninde Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, İl Genel Meclisi Başkanı Orhan Perçin ve Meclis Üyeleri, İlçe Jandarma Komutanı Tolga Çemrek, İsmail Bahri Şardağı, Belediye Başkan Yardımcıları; Serhad Çatalkaya, Ahmet Sarıkurt, Erdoğan Demirci, Oktay Çolpan ve Kemaleddin Avcı, CHP Çorlu İlçe Başkanı Adnan Kum, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bağlar, oda ve dernek başkanları, mahalle ve köy muhtarları, basın mensupları ve halkın katılımıyla gerçekleşti. Cumhuriyet Parkı'nın açılışı münasebetiyle dualar okunarak kurban kesildi. Temsili kurdelenin kesilmesinin ardından Cumhuriyet Parkı toplu bir şekilde ziyaret edildi. Parkta bulunan vatandaşlar yapılan çalışmaları çok beğendiklerini söyleyerek Başkan Baysan'a teşekkür ettiler.

Daha sonra park bünyesindeki konser alanında Mazhar-Fuat-Özkan sahne aldı. Gece boyunca sevilen şarkılarını seslendiren MFÖ'ye, müzikseverler coşkulu bir şekilde eşlik etti. Konserin sonunda Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Mazhar-Fuat ve Özkan'a çiçek takdim etti. Başkan Baysan yaptığı konuşmada, "Cumhuriyet Parkı'nın açılış töreninde Mazhar-Fuat-Özkan'ın böyle güzel bir konser vermesinden dolayı mutluluk duyuyorum. Türk pop müziğinin efsane gruplarından MFÖ bereketle birlikte geldi. Çorlulu hemşerilerimiz de bizi böyle bir günde yalnız bırakmadılar. Böyle bir halk çok az belediye başkanına nasip olmuştur. Ne mutlu bana ki sizin gibi hemşerilerim var," dedi. Çorlu Belediyesi'nin sloganı "Adımız Çorlu, Soyadımız Türkiye"yi söyleyen Baysan'a, konser alanındaki binlerce vatandaş eşlik etti.

Mazhar-Fuat-Özkan Konseri, havai fişek gösterisi ile sona erdi.

2.11.2012 15:35:38