Cumhuriyet Parkı Tamamlanma Aşamasına Geldi

Orjinal Resim

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, çevre düzenleme çalışmaları devam eden Cumhuriyet Parkı'nda incelemelerde bulundu.

Çevre düzenleme çalışmaları tamamlanma aşamasına gelen Cumhuriyet Parkı'nda Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, CHP İlçe Başkanı Adnan Kum, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, CHP ilçe yönetimi incelemelerde bulundu. Park ve Bahçeler Müdürü Erkan Tosun ve yüklenici firmanın yetkilileri yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Başkan Baysan daha sonra basın mensuplarına süs havuzları, gölet, konser alanı, tenis, voleybol ve basketbol sahaları, oyun alanları, spor alanları ve piknik alanları hakkında bilgiler verdi. 173.000 metrekare alan üzerinde yürütülen çalışmaların kısa bir süre sonra tamamlanacağını ifade eden Baysan, "29 Ekim'e kadar tüm çalışmaları tamamlayarak Cumhuriyet Parkı'nı açacağız. Cumhuriyet Bayramı bizim en önemli bayramlarımızdan biridir. Halkımızın katılımıyla burada açılış törenini gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Açılış töreninde Türk pop müziğinin efsane gruplarından Mazhar-Fuat-Özkan konser verecek. Tüm halkımızı 29 Ekim'de Cumhuriyet Bayramını burada kutlamaya davet ediyoruz," diye konuştu.

Daha sonra katılımcılara bir kokteyl verildi. Başkan Baysan, Cumhuriyet Parkının düzenleme çalışmalarında görev alan personel, yüklenici firmanın yetkilileri ve basın mensupları ile birlikte günün anısına pasta kesti.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    5.10.2012 13:23:06
  • Okuma Sayısı
    43

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l