Gölbaşı Parkı Halkın Beğenisini Kazandı

Orjinal Resim

Çorlu Belediyesi'nin en önemli yeşil alan projelerinden olan Gölbaşı Parkı'nda düzenleme çalışmaları önemli ölçüde tamamlandı.

Gölbaşı Parkı'nı Trakya'da örnek gösterilen mesire alanlarından biri haline getiren Çorlu Belediyesi, parkı şehir mobilyaları ile donattı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tesislerinde üretilen kamelyalı piknik masaları konuldu. Park bünyesindeki piknik alanında mazgallar ve özel tasarımlı çöp kovaları da bulunuyor.

Göletin içinde yetişen sazların özel bir makine ile temizlenmesinin ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğü tesislerindeki ördek ve kazlar bu alana getirildi. Ayrıca sazlık alanın içerisinde sazlıklarda yaşayan ördek ve kazların barınabileceği bir kümes de yapıldı.

Ahşap iskeleleri, oyun alanları, kondisyon aletleri, yürüyüş yolu ve piknik alanı tamamlanan Gölbaşı Parkı'nda çevre düzenleme çalışmaları vatandaşların da beğenisini kazandı. Yeni evlenen çiftler Gölbaşı Parkı'na giderek doğan güzelliklere sahip bu ortamda fotoğraf çektiriyor. Ayrıca pek çok aile iftar vakti Gölbaşı Parkı'na giderek orucunu orada açıyor.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    1.08.2012 16:34:46
  • Okuma Sayısı
    108

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l