Çevre Haftasında 2.000 Çam Fidanı Dağıtıldı

Çorlu Belediyesi, Dünya Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında halka çam fidanı dağıttı.

Çorlu Belediyesi önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de Dünya Çevre Haftası'nı kutluyor. Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından çam fidanı dağıtıldı. Atatürk Meydanı ve belediye açık otoparkında düzenlenen fidan dağıtım kampanyasına vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Vildan Perçinoğlu konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Geçen yıl olduğu gibi Dünya Çevre Haftası münasebetiyle Park ve Bahçeler Müdürlüğü serasında yetiştirilen çiçekleri vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. Hem çevre temizliğine dikkat çekmek, hem de vatandaşlarımızın ağaçlandırma çalışmalarını teşvik etmek amacıyla 2.000 adet çam fidanı dağıttık," dedi.

6.06.2012 16:25:44