Gölbaşı Parkı Şehir Mobilyaları İle Donatılıyor

Çorlu'nun ilk ve tek doğal göletli parkı olan Gölbaşı Parkı'nda düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Gölbaşı Parkı'nı Trakya'da örnek gösterilen mesire alanlarından biri haline getiren Çorlu Belediyesi, bahar mevsiminin gelişiyle birlikte bu parkı şehir mobilyaları ile donatmaya başladı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tesislerinde üretilen kamelyalı piknik masaları konulmaya başlandı. Park bünyesindeki piknik alanında mazgallar ve özel tasarımlı çöp kovaları da bulunuyor.

Öte yandan göledin içinde yetişen sazlar da özel bir makine ile kesilerek temizleniyor. Hem suda hem de karada hareket etme özelliğine sahip araç ile sazlar, ağaç dalları ve diğer yabancı maddeler toplanıyor.

Ahşap iskeleleri, oyun alanları, kondisyon aletleri, yürüyüş yolu ve piknik alanı tamamlanan Gölbaşı Parkı'nda çevre düzenleme çalışmaları tamamlandıktan sonra halkın hizmetine sunulacak.

29.05.2012 09:32:30